Södra Ekhamn 509

Södra Ekhamn, Knivsta kommun Se på karta

4 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
121 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
2 629 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
49 271 kr/år
Antal besök
2 300

Naturskönt och sjönära boende i Södra Ekhamn. Här bor du lantligt och lugnt men ändå med grannar. Byggt 2015 erbjuder detta hus modern byggstandard. När de 121 kvm upplevs för trånga finns en oinredd vind där ytterligare ca 65 kvm boarea går att utvinna.

De 121 kvm rymmer välkomnande hall, vardagsrum med värmande täljstenskamin, rymligt kök, tre bra sovrum, badrum med badkar, gästtoalett, tvättstuga. På den stora trädgårdstomten om 2 629 kvm står ett dubbelgarage om 36 kvm och ett växthus. Trädgården erbjuder flertalet fruktträd så här kan du njuta av äpple, plommon och persika. Det finns också mycket vinbär, smultron och körsbär i trädgården. Vidare finns potatisland, flera odlingslådor och för den leksugne finns gungställning med rutschkana samt gott om plats för en stor studsmatta. Gillar du att plocka bär och svamp finns bra möjligheter till det i skogen precis utanför husknuten.

Södra Ekhamn är strategiskt beläget nära Sigtuna, Knivsta och Uppsala. Till Stockholm är det mindre än en timmes bilfärd och till Uppsala tar det ca 25 minuter att köra. I Knivsta Centrum erbjuds bra service och goda pendlingsmöjligheter via tåg eller buss.

Servitutet på att bygga brygga tillsammans med två andra fastigheter finns för denna fastighet.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Maria Persson

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Maria Persson, Svenska Mäklarhuset Uppsala
070-782 00 11