Granelidsvägen 3B

Södra Gottsunda, Uppsala kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Tomtarea
672 m²
Byggår
1995
Driftkostnad
49 892 kr/år

OBS! Endast 13 600kwh/år

Ring gärna så bokar vi en visning.

Drömmer ni om ett sjö- och naturnära boende finns nu chansen att förvärva ett hem i en mysig miljö i det populära villaområdet Gottsundagipen.

Denna trevligt planerade villa ligger i slutet på en grusväg med naturen som närmaste granne. På gatan finns ett mindre antal röda trähus med vita knutar som ger en mysig "bullerbykänsla".
Villan har en härlig rymd då takhöjden är väldigt generös. Här möts du av en välkomnande entré med lavendelbuskar och rosor utanför ytterdörren. På baksidan finns en lummig och insynsskyddad trädgård med gräsmatta, blom- och bärbuskar. Här har du verkligen njuta av lugnet.

Det stora huset har två sovrum, ett badrum, ett loft och en öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. I vardagsrummet finns en öppen spis. Den härliga inglasade uteplatsen ger möjligheten att njuta av trädgården även de kallare dagarna. På tomten står även en ursprunglig sommarstuga som efter "lite omvårdnad & kärlek "kan användas som gäststuga, tonårsbostad, förråd eller annat.

På Granelidsvägen 3 bor ni naturnära med skog och parker runt hörnet och endast 5 minuter cykelfärd ifrån Vårdsätrabadet. Vårdsätraviken erbjuder en vacker strandpromenad med utsikt över Mälaren, badstränder och skridskoåkning på vintern. Båtklubbarna vid Skarholmen ger förutsättningar för ett härligt båtliv. I närområdet finns även idrottsanläggningar för bland annat fotboll och yoga. Vid Sunnerstaåsen finns elljusspår, Sunnersta Alpin med pulkabacke, tre nedfarter och två liftar. Inom gångavstånd finns Gottsunda centrum där ni hittar all tänkbar service med matbutiker, apotek, restauranger, salong, systembolag, badhus och vårdcentral. Flertalet grundskolor och förskolor finns i närområdet och precis på andra sidan skogsdungen från tomten ligger förskolan Växthusets skola.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala

Kontakta mäklaren

Jan Liljeqvist

HusmanHagberg Uppsala
Mäklare Jan Liljeqvist, HusmanHagberg Uppsala
070-833 47 21

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.