Lingsbergsvägen 10

Södra Haga, Vallentuna kommun Se på karta

5 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 144 m²
Byggår
1922
Driftkostnad
25 772 kr/år

Precis fyllda 100 år är denna vackra vita villa som ligger inbäddad bland husen i Haga. Totalt genomgående renoverat utvändigt och invändigt med komplett attefallshus om 30 kvm på tomten! Som taget ur en saga är huset i perfekt skick och helt inflyttningsklart. Sekelskiftes-looken kombineras med moderna vackra ytskikt och interiör invändigt. Ljusa golv och harmoniska färger på väggarna. Med "Plejd"-appen styr du samtlig belysning via telefonen och nyckar behövs inte- här finns kodlås! Den stora tomten bjuder in till vackra rabatter, stor altan, plan gräsyta för lek och stor uppfart för parkering. Detaljplanen tillåter utbyggnad och garage!
Attefallshuset är perfekt för tonåringen som ska testa på att ha eget boende eller för svärföräldrarna som kommer på besök långväga. Eller varför inte tjäna en slant varje månad och ha en hyresgäst?
Här bor man ett stenkast från Vallentuna IP och det har nog aldrig varit lättare att ta sig till ett motionsspår. Nu finns inga ursäkter!
Bussar går utanför eller en kort promenad tar en ner till Vallentuna centrum.

Varmt välkomna hem!

Vill du veta mer om bostaden, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi 072 555 06 72 alt. [email protected] för att få mer information.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby

Kontakta mäklaren

Vera Safi

MOHV Täby
Mäklare Vera Safi, MOHV Täby