Bränslanvägen 10

Södra Sunderbyn, Luleå kommun Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
2 070 m²
Byggår
1963

VISNING MED FÖRANMÄLAN TORSDAG 7/12 KL 17:00 - 17:30 SAMT SÖNDAG 10/12 KL 09:15 - 09:45. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN!

VID BESÖK OCH VISNINGAR PÅ FASTIGHETEN VÄNLIGEN KÖR IN PÅ BRÄNSLANVÄGEN FRÅN SUNDERBYVÄGEN.

Fastigheten är förhandsbesiktad av Anticimex!

Stolt kan vi presentera en synnerligen het renoveringsmöjlighet i attraktiva Södra Sunderbyn. På mysiga Bränslan hittar du denna charmiga villa i ett plan med källare. Huset mäter upp 94 + 90 välplanerade kvadratmeter och inrymmer totalt fyra rum och kök. Trevlig och smart planlösning i entréplan med tre sovrum, kök, vardagsrum med utgång till inglasning samt badrum. Källarplan med fina ytor och förvaringsmöjligheter. Huset har även ett vidbyggt dubbelgarage för dig som prioriterar att ha gott om plats. Tomten och läget är bästa tänkbara där du snart kan husera över cirka 2 000 kvadratmeter med fri baksida mot de vackra och rogivande ängarna. Söker man den lantliga idyllen då blir det knappast bättre än såhär!

Området är perfekt för dig och familjen, här har du närhet till allt du behöver. Förskola, skola, sporthall, elljusspår, badplats och Sunderby Sjukhus finns inom bekvämt avstånd. Det tar bara drygt 10 minuter med bil in till centrala Luleå och det är bra bussförbindelser.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Jonas Nilsson, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
+46702828885

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.