Stenbocksvägen 4

Solgård, Huddinge Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
58 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
1 560 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1938
Driftkostnad
20 000 kr/år
Antal besök
2 880
Dagar på Hemnet
7

Uppe på höjden i Solgård finns detta charmiga 30-talshus med massor av potential med fint bevarade detaljer som massiva skjutdörrar/ dörrar och fönsterbänkar. Huset ligger högt på en lugn och avskild gata i familjevänliga området Solgård. Här bor man på 58 + 59 smarta kvadratmeter med stor tomt om hela 1560 kvm med härlig uteplats på altan. Gott om plats för lek och spring på plan gräsmatta med planteringar och grusad infart. På baksidan är tomten kuperad. En välskött och mysig tomt med mycket fin växtlighet och ca 30 sorters blommor. Möjlighet finns att bygga ut huset enligt detaljplanen. Ett nytt förråd med el finns samt en äldre Friggebod.

Väl inne i huset möts man omedelbart av dess charm, som bevarade gråmålade innerdörrar. Ett öppet vardagsrum med bra ljusinsläpp utrustat med en mysig öppen spis. Från vardagsrummet är det fri passage in till matrummet där det ryms matbord för även den stora familjen. Skjutdörrar i original finns mellan rummen. Bra sovrum med gott om förvaring och ett kök med plats för mindre matbord.
På nedre plan finner vi ytterligare ett rum, som kan disponeras som kontor/sovrum, tvättstuga, förråd/ matkällare, pannrum samt ett hobbyrum. Här finns även ett stort och fräscht renoverat badrum med duschkabin.

Här bor ni nära det mesta, men samtidigt bara en promenad bort från Huddinge centrum. På behagligt avstånd finns förskolan Guldfisken, naturstråk, upplysta eljusspår kohagar och fin skog. Buss nås på 2 min som tar dig vidare till Huddinge C på 3 minuter. I Huddinge finns kläd-matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek samt flertal kommunikationer. Med pendeln når du Stockholm C på dryga kvarten.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 24
    jan
    Sön 24 jan kl. 13:00–13:45
    Anmälan krävs pga rådande omständigheter. Av hänsyn, kom inte fler än nödvändigt i sällskapet tack.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.