Söråkersgatan 9

Söråker, Timrå Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 256 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
44 655 kr/år
Antal besök
4 940
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till centrala Söråker och denna enplansvilla i vinkel, här finner man en fastighet med enormt mycket potential. Fastigheten är belägen på en mycket omtyckt gata närmare bestämt Söråkersgatan.

Nu har du chansen att förvärva en fastighet centralt i ett mycket populärt område. Flytta in och sätt din egen prägel på denna fastighet och skapa din drömvilla. På fastigheten finns en lummig trädgårdstomt som ger ett insynsskyddat läge. Här har du nära till allt som Söråker har att erbjuda och huset har även fiber indraget.

Huset i sig rymmer en rymlig hall med utgång till altan, ett väl tilltaget kök med goda arbetsytor, tre stycken stora sovrum varav ett med egen ingång, ett rymligt vardagsrum samt ett välplanerat badrum. Vindsdelen ovanpå fd garaget har även el indraget.

På tomten finner man också en kallförrådsbyggnad med tre förråd och el indraget. En jordkällare samt ett fristående uterum/lusthus.

Fastigheten har behov av renovering men ligger med ett fint och bra läge i Söråker centrum med närhet till Söråkers folketshus, matvaruaffär, gym, apotek, cafe, restaurang, skola, förskolor, lekplatser mm.

Välkommen att anmäla dig/er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 3
    nov
    Tis 3 nov kl. 16:15–17:15
    Obligatorisk föranmälan via webben
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.