Ekhamravägen 21

Sorunda, Nynäshamn Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
3 202 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
34 400 kr/år
Antal besök
4 201
Dagar på Hemnet
11

Välkommen till denna sällsynta chans att förvärva detta fantastiska enplanshus beläget i underbar miljö! Här är det bara att flytta in och njuta av allt huset och området har att erbjuda. Som den allt för ovanliga synen av älgar, rådjur och kvittrande fåglar. I trädgården kan man njuta av utmärkta sollägen på den inte minst sagt väl tilltagna altanen under sena sommarkvällar och under kyliga vinterdagar samlas man kring den varma, braskaminen som har en hög mysfaktor.

Man välkomnas till fastigheten av den stora, grusade uppfarten där det finns gott om plats för biluppställning för flertalet bilar samt ett stort garage med vattenburen golvvärme. Huset är disponerat på ett plan och har en genomtänkt planlösning med tre bra sovrum och ett inbjudande allrum med generöst ljusinsläpp, bra arbetskök med smakfulla materialval samt ett stort helkaklat badrum med tvättdel. På tomten finns dessutom en gäststuga och goda förvaringsmöjligheter finns i förrådsboden.

Inom en 10 minuters bilfärd finner man flertalet badsjöar, skolor, pendeltåg, restaurang samt matbutik.

Unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan njuta av naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om! Varmt välkomna till en upplevelse på plats!

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Haninge

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 14
    jun
    Idag kl. 17:30–18:30
    Föranmälan krävs! Boka in en tid via hemsidan. Varmt välkomna med ert intresse!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.