Furuvägen 22B

Sövde, Sjöbo Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
36 500 kr/år
Antal besök
9 887
Dagar på Hemnet
19

I naturskön miljö ligger denna ytterst välskötta hus som lovar en härlig tillvaro med utrymme för såväl lata dagar som aktiviteter. Den generösa tomten omfamnas av grönska och prunkande blomster så som vackra buskar och stora gräsytor. Det yteffektiva huset har blivit väl omhändertagen genom åren och renoverats löpande. Stort påkostat kök, rejält vardagsrum med fungerande kamin och stora fönsterpartier. Nyrenoverad badrum, två stora sovrum och en rymlig källare. Ett inflyttningsklart hus med hög trivsel. Här bor ni med närhet till Sjöbo, Ystad, Lund och Malmö. På våren och sommaren är utemiljö helt fantastisk, stora gräsytor, sol hela dagen på tomten.

Sövde har fantastiskt mycket att erbjuda! Vid säsong plockas liljekonvalj, ramslök och svamp i skogen. Äppelskörden kan lämnas in till Sövdes musteri mot god äppelmust och här erbjuds både fika och lättare luncher. Sjön i Sövde inbjuder till bad med glass vid bryggan och stranden. Vid sjön finns även en mindre hamn där kanoter och båtar går att hyra och bastubåten är populär året runt. Vid Amfiteatern anordnas det konserter om sommaren och Sövde Skogsbys förening inbjuder till dans och andra aktiviteter så som t.ex. midsommarfirande och allsång vid närliggande festplats. För den aktiva finns Äventyrscampen inom cykelavstånd där aktiviteter som t.ex. höghöjdsbana och äventyrsgolf finns.
Finn livskvalitén i Sövde, kom på visning och bli förälskade!

I Sövde bor du i ett naturskönt område med flera stigar som slingrar sig för både korta promenader eller längre vandringar. Kända attraktioner i området är bastubåten, Sövde Amfiteater, Sövde Musteri och äventyrscamp.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.