Krageholmsvägen 4

Sövestad, Ystad Boosta bostaden
Karta & restider

1 695 000 kr
VillaVilla

Att få driva ett bageri i en rödmålad villa var för många år sedan säljarens dröm som en dag blev verklighet. För många Sövestadsbor och bybor runt om har detta varit det givna stället att handla sina frukostbullar på eller kakan till kaffet. Nu är denna söta villa till salu och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Vill du också driva ett bageri eller någon annan verksamhet eller vill du göra det till Ditt hem. Möjligheterna är många och läget är både lugnt för en familjebostad och även kommersiellt bra mellan Ystad och Sjöbo.

Entréplan är idag anpassat för bageriverksamhet med butiksdel, arbetskök och beredningsrum men går med fördel att göra om till sitt ursprung som varit en familjebostad. Här finns ytor för till exempel kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och stort badrum - se vilken planlösning som passar dig bäst.
På ovanvåningen kommer du upp i ett vackert rum med brädgolv och gammaldags tapeter i en romantisk stil. De stora fönsterpartierna ger dig utsikt över trädgården där det stora Magnolieträdet står placerat. På detta plan finns även ett sovrum/kontor med tillhörande klädkammare/förråd.

Hela källaren ger dig ännu mer utrymme – ska det bli lager, eller tonårsrum och tvättstuga? Bostaden går att anpassa och utvecklas efter egna önskemål.

Tomten är inbäddad i grönska och under säsong blommar magnolieträdet magiskt.
På fastigheten har du ett garage med plats för en bil men du är även en del av en samfällighet till grusparkeringen utanför vilket gör att här finns gott om parkeringsmöjligheter.

Sövestad är en lugn och mysig by med närhet till förskola, skola och lekplats. Till Ystad tar du dig på 10 minuter och för dig som vill åka kollektivt stannar bussen som tar dig mot Ystad eller Sjöbo/Lund i byn. Nu är dessutom äntligen cykelvägen mellan Sövestad och Ystad klar vilket för byn ännu närmre stan.
En fastighet som måste upplevas!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
122 m²
Tomtarea
1 009 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
45 071 kr/år
Byggår
1944
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Krageholmsvägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Driftkostnad
45 071 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 693
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 50 dagar sedan, den 28 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips