Costa del Sol, Estepona

Spanien

462 373 euro
VillaVilla

Detta är nyckelfärdiga radhus som ingår i en ny utveckling i Estepona vilken består av 45 fristående radhus byggda på en fantastisk frontline golf mark, ett område som klarar av att upprätthålla sekretess samtidigt som det ligger nära ett brett utbud av tjänster.
Estepona har blivit en mycket populär och trendig plats till att köpa bostad på i Costa del Sol. Området täcker 21 km av kusten och har med sitt urval av breda sandstränder, 2 EU-blåflaggade stränder som står för renhet och säkerhet vilket återspeglar regionen som helhet.
Dessa moderniserade radhus erbjuder generöst stora rum som fördelas över två våningar. Rymliga terrasser och privata trädgårdar som ger en utmärkt utsikt över havet och bergen. Dessa rymliga radhus har också en källare med samma dimensioner som bottenvåningen med naturligt ljusinsläpp och ett badrum. I denna fantastiska Estepona utveckling ges en chans att köpa ett nyckelfärdigt radhus på Costa del Sol.
Området är mycket bra beläget med alla bekvämligheter i närheten. Radhusen ligger inom några minuters bilresa till en levande Estepona stad. Där finner du talrika tapasbarer som serverar traditionell spansk mat i en lockande och vänlig atmosfär. Du kan pröva den lokala gastronomin eller gå ner till stranden och avnjut en drink i en av strandbarerna.
Estepona är en av de få städerna på Costa del sol som har lyckats behålla sin typiska spanska Pueblo charm och karaktär.
Dess läge drar fördel av att vara inom 30km till glamorösa Puerto Banus i öster och inom en timmes bilresa till Gibraltar i väster.
Det är också en av de bästa platserna för golfare på Costa del Sol. Både till öster och väster om Estepona stad hittar du ett brett utbud av golfbanor som är roliga och utmanande för både nybörjare och professionella, allt inom en kort bilresa från stadens centrum. El Paraiso, Los Flamingos Golf, Valle Romano Golf Resort , Finca Cortesin och Casares Golf för att nämna några.
Ref.: MPN122

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
276 m²
Tomtarea
400 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
15 000 kr/år

Statistik

37
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 88 dagar sedan, den 27 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips