Costa del Sol, Estepona

Spanien

249 000 euro
VillaVilla

Denna fantastiska utveckling av radhus ger dig en chans att köpa en nyckelfärdig nybyggd fastighet på Costa del Sol. Den består av fyrtio helt nya radhus med tre sovrum beläget i tre nivåer som ger vacker utsikt över golfbanan i Estepona.
Estepona har blivit en mycket populär och trendig plats till att köpa bostad på i Costa del Sol. Området täcker 21 km av kusten och med ett urval av breda sandstränder samt med 2 EU-blåflaggade stränder som vittnar om renhet och säkerhet, återspeglar detta regionen som helhet.
Dessa radhus håller högsta standard med marmorgolv i alla rum, luftkonditionering, pool och tropisk trädgård. Alla radhusen har ett förråd inkluderat. Detta är exceptionellt ljusa och rymliga radhus som drar nytta av ett högt läge med berg, golf och havsutsikt.
Området är mycket bra beläget med alla bekvämligheter i närheten. Radhusen ligger inom några minuters bilresa till en levande Estepona stad. Där finner du talrika tapasbarer som serverar traditionell spansk mat i en lockande och vänlig atmosfär. Du kan pröva den lokala gastronomin eller gå ner till stranden och avnjut en drink i en av strandbarerna.
Det är också en av de bästa platserna för golfare på Costa del Sol. Både till öster och väster om Estepona stad hittar du ett brett utbud av golfbanor som är roliga och utmanande för både nybörjare och professionella, allt inom en kort bilresa från stadens centrum. El Paraiso, Los Flamingos Golf, Valle Romano Golf Resort , Finca Cortesin och Casares Golf för att nämna några.
Ref.: MPN120

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
106 m²
Antal rum
4 rum

Statistik

144
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 175 dagar sedan, den 28 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips