Costa del Sol, Sotogrande

Spanien

298 000 euro
VillaVilla

De som söker naturskönhet och lugn på Costa del Sol hittar det här, Costa del Sols bäst bevarade hemlighet - Alcaidesa.
Den här Medelhavsstilens nya utveckling av lysande vita byggnader passar smidigt in i detta Andalusiska landskap här på Costa del Sol. Besök de närliggande välskötta stränderna med utsikt över Gibraltar klippan och med sina många strandbarer där du kan stanna upp för en uppfriskande drink eller kanske ta en lounge på eftermiddagen och njut av lokala läckerheter.
Beläget inom en kort bilresa till en av de mest lyxiga sport och bostadsutvecklingarna i Spanien ligger Sotogrande. Där erbjuds helt nya fastigheter med otroligt mycket valuta för pengarna. Sotogrande kombinerar Marbellas och Puerto Banus glamour med sin unika stämpel av sofistikering, en favorit bland kändisar som vill ha lite mer utrymme att varva ner.
Denna nya utveckling på Costa del Sol erbjuder ett stort urval av helt nya fastigheter - två eller tre sovrums lägenheter, takvåningar med golf och havsutsikt, lägenheter på bottenvåningen med stora uteplatser eller tre sovrums radhus med magnifika utsikter.
Den rymliga interiören kompletteras ofta av exteriörerna på dessa attraktiva lägenheter i modern stil med anlagda trädgårdar och pooler. De flesta områdena här är ”gated communiy”.
Med Gibraltar bara inom 20 minuter och med två av de finaste golfbanorna på din tröskel är det svårt att hitta en bättre plats och bättre investering på Costa del Sol.
Allt detta sammantaget gör detta till en idealisk semesterort eller kanske är något för dig som söker en andra bostad på Costa del Sol.
Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan. Ref.: MPN213

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
274 m²
Tomtarea
30 m² tomt
Antal rum
4 rum

Statistik

205
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 176 dagar sedan, den 30 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips