Underbart lyxiga villor i Benidorm!

Spanien

590 000 euro
VillaVilla

Vi presenterar 11 lyxvillor med utsikt över havet och bergen! Etableringen valdes med intentionen att kunna erbjuda det maximala panoramat över havet.

Husen har stora panoramafönster och är utrustade med moderna system som kommunicerar med mobila styrenheter.

Ett riktigt drömläge och villor byggda med känsla för detaljer och med användande av högkvalitativt byggmaterial.

La Costa Blanca är en av Spaniens mest intressanta destinationer på grund av en enorm mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt då området kan ståta med en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 22 mil från norr till söder. Kuststräckan bjuder på ett milt klimat med en temperatur på i genomsnitt 20 ° C. Detta inbjuder till uteliv, i princip året om. Längs kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca till en perfekt destination för seglare och dykintresserade.

Numera finns ett urval på mer än femton golfbanor att testa på bara 7-8 mils radie från Alicante flygplats. Några av dem har utformats
av kända golfare som exempelvis Severiano Ballesteros. Det finns mängder av attraktioner och naturupplevelser längs Costa Blanca och i inlandet att utforska som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller idka sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning.

Varje stad i provinsen Alicante har sin speciella historia och typiska gastronomi baserat på det det agrara arvet och inte minst det moriska med en bred mångfald av traditioner som sammantaget skapat det vi idag beskriver som medelhavskultur.

Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
240 m²
Tomtarea
611 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2017

Anna Westberg

Mäklarringen Norra Costa Blanca

Telefon: +34 618 25 20 64 Kontor: +34618252064

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

121
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 200 dagar sedan, den 30 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips