Unik villa nära Gandia

Valencia, Spanien

198 000 euro
VillaVilla

Fabulöst hus till salu, pris 198 000 euros

Huset som är renoverat till perfektion är ett riktigt drömhem. Beläget i ett av Spaniens vackraste områden och dess närhet till alla nödvändiga bekvämligheter och tjänster och inte minst med den stora uppvuxna trädgården

Om huset
Här finns 3 sovrum av vilka två är mycket stora. Extremt stora och luxuösa badrum och balkonger med hänförande utsikt. Matsal och salong med öppen spis, mycket välutrustat kök, vinterträdgård, centralvärme och tvättrum. Huset har en ovanligt stor och härlig planerad trädgård med täckt matplats och uppväxt grönska.

Möbler inkluderas i priset - huset har vidare parabolantenn anpassad för engelska kanaler.
Kommunal elektricitet, vatten och telefoni (förberett för ADSL)

Casa Arja är ett unikt undantag i förhållande till merparten av den bebyggelse du möter i stadsmiljö. Ett boende som är underbart vackert renoverat, rymligt, ljust, luftigt och helt förföriskt.. Om du letar efter det där riktigt speciella kan du sluta leta. Du kommer omedelbart att bli förälskad.

Huset (nu La Casa de La Drova) uppfördes av klostret Santa Maria de Valldigna. Det första delen av bygget färdigställdes redan år 1723.
Det blev en tillflykt för munkar som hade problem med hettan på låglandet. Efter en brokig historia köptes huset vid mitten av adertonhundratalet av två familjer från Xalo (anledningen till namnet på gatan) och har sedan successivt delats upp i flera enheter.

Här finns den långa historien om Barx, La Drova och La Casa de La Drova:

https://sites.google.com/site/mesgermants/articles/l

Huset är känt för att vara mycket stort och för att ha en charmig trädgård - något som är ganska sällsynt i Spanien. Detta gör att du kan leva det ”al fresco liv” som erbjuds i Spanien till fullo. Huset har en ovanligt spännande historia som före detta kloster.

Den livliga och vänliga byn Barx är belägen endast två minuters bilresa från huset och här har du alla tjänster som du kan tänkas behöva i det dagliga livet - två stormarknader, slaktare, bagare, apotek, barer och restauranger och tillfälle till ett aktivt socialt liv. Om du tycker om vandring, klättring, cykling eller andra utomhusaktiviteter har du alla möjligheter strax utanför dörren.

Ett enormt fint hus som motiverar ett besök för dig som söker det där speciella

Huset ligger i La Drova (som tillhör Barx). Många britter är bofasta i La Drova och området har ett gott renommé vilket har märkts på fastighetspriserna.
Många har erfarenheter av att vara nyinflyttade och hjälper mer än gärna nya grannar när det behövs.

Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
198 m²
Tomtarea
75 m² tomt
Antal rum
4 rum

Statistik

511
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 286 dagar sedan, den 5 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips