Villa i Santa Catalina, Mallorca

1 400 000 euro
Villaicon_villa_inactive

Lyxigt hus med modern design i Santa Catalina

Nytt exklusivt projekt med trädgård och takterrass i hjärtat av Palma

Huset består av fyra våningar och är utrustad med hiss. Bottenvåningen och översta våningen tillägnas vardagsrum och matplats. Bostaden har en generös boyta på 200 m2 och 90 m2 i terrasser.

På bottenvåningen finner vi det rymliga, ljusa köket, trädgård med matplats och solarium, garage och en stor hall. På andra och tredje våningen ligger de tre stora sovrummen med en-suite badrum. På den fjärde våningen finner vi det rymliga vardagsrummet som ansluter till terrassen med grill och en jacuzzi.
Hela huset har designats omsorgsfullt enligt modern estetik, enkla koncept och med naturliga material som respekterar den traditionella karaktären av fastigheten. Stora fönster i varje rum släpper in mycket naturligt ljus och användningen av ek, sten och smidesjärn ger bostaden ett långvarigt värde.

Santa Catalina är en trendig stadsdel i Palma, bara ett stenkast från Club Nautico. Många trevliga restauranger och kaféer kantar gatorna vid den livliga saluhallen. Härifrån tar du dig enkelt till konstmuseet Baluart och till Palma centrum. Stranden framför katedralen kan nås på 10 minuter. Snabba busslinjer tar dig till flygplatsen eller till många olika stränder. Santa Catalina är en av Palmas mest eftertraktade områden, tack vare sina traditionella och charmiga fiskarkvarter med fina trevåningshus och trädkantade gator.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
200 m²
Antal rum
4 rum
Räkna på boendet

Statistik

79
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 37 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips