Svampvägen 14

Stångehamn, Oskarshamns kommun Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
1 411 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
42 850 kr/år

Välkomna till Svampvägen 14 på härliga Stångehamns ö! Här finner ni en mysig och hemtrevlig bostad som kan användas som både fritidshus och permanentbostad. Bostaden byggdes 2018 och genomsyras av moderna materialval. På baksidan av huset bjuds det även på en magisk havsutsikt!

När man kliver in i huset når man en praktisk hall med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden så kommer man till kök och vardagsrum som smälter ihop till en öppen planlösning med naturligt ljusinsläpp tack vare de tilltagna fönsterpartierna i kombination med den mäktiga takhöjden. Vardagsrumsdelen pryds av en värmande braskamin som blir en detalj till rummet. Härifrån kan man ta friheten att gå ut till den underbara altanen med utsikt mot havet och njuta av lugnet. Från vardagsrummet når man även tre rogivande sovrum, ett med eget badrum. Ytterligare ett badrum, en groventré samt en klädkammare nås från hallen.

Trädgården är välskött och baksidan ger ett harmoniskt och lugnt intryck. Tomten blandas av gräs och berg vilket gör att känslan "ett med naturen" infinner sig. Med en kort promenad kommer man ner till det svalkande havet med flera fina klippor samt bra fiskevatten. Till stugan följer även en båtplats. På ön som det faktiskt är finns en mycket trevlig gemenskap med blandade åldrar på de boende. Ett hus med ett läge som måste upplevas - Varmt välkommen på visning till detta sommarparadis!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Gustafsson, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Daniel Hällblad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
Mäklare Daniel Hällblad, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Oskarshamn
073- 867 18 50