Byggetsrundan 337

Stavershult, Ängelholms kommun Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92,5 m²
Tomtarea
1598 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
17 763 kr/år
Antal besök
7 568
Dagar på Hemnet
25

En lantlig idyll inbäddat i ett lummigt läge i charmiga Stavershult ett stenkast från Skåneleden och andra strövområden. En mindre väg leder dig till ett charmigt rött hus med vita knutar med stor tomt i söderläge om knappt 1600kvm utan direkt insyn med många soltimmar. Huset är i ett plan med stort inglasat uterum och uteplats med vedeldad badtunna att njuta av!

Här finns tre sovrum, toalett med dusch, kök och stort vardagsrum med kamin att värma sig med under den kallare årstiden. Fastigheten bjuder på en fin natur- och trädgårdstomt. Härliga umgängesytor och skön harmoni mellan kök, matplats och vardagsrum. På fastigheten finns det gäststuga och förråd. Från samtliga fönster bjuds det på härliga vyer över den vackra naturen och tomten. Är det just här er familj ska hitta hem?

Huset kommer inte att säljas innan genomförda visningar och man får ej beträda fastigheten utan överenskommelse med ansvarig mäklare Ulrika Sörensen. Säljarna önskar sälja fastigheten med friskrivningsklausul och lämnar fastigheten i befintligt skick till köparen. Varmt välkommen att boka in er till visning på vår hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm

Kontakta mäklaren

Ulrika Sörensen

Mäklarhuset Ängelholm
Mäklare Ulrika Sörensen, Mäklarhuset Ängelholm
0709781919

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.