Törnrosvägen 9

Stjärnsnäs, Hagfors kommun Se på karta

595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 325 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
36 824 kr/år

På populära Stjärnsnäs finns nu möjlighet att förvärva denna 1 ½-plansvilla med källare. Gott om utrymme både inne och ute och dessutom dubbelgarage med fordonslyft.

Huset på Törnrosvägen utgörs av en boarea om cirka 102 kvadratmeter, biarea 65 kvadratmeter, och fördelar sig över 4 rum och kök varav två sovrum, vardagsrum och allrum samt extra stora ytor i källaren. Huset är fullständigt besiktat.

På entréplan finner du de sociala ytorna med ett arbetsvänligt kök, sällskapligt vardagsrum med öppen spis och matsal samt badrummet. Här finns också ett sovrum. Går du en våning upp ansluter de mer privata delarna av huset, här finns ett allrum samt ett sovrum och toalett. Allrummet kan användas till ett tredje sovrum. På källarvåningen finns tvättstuga med bastu och möjlighet att installera dusch, förråd samt gott om förvaringsytor Här finns även ett garage/snickarbod som nås utifrån. Genomgående finns det i huset gott om förvaringsmöjligheter.

I anslutning till vardagsrummet finns ett stort delvis inglasat uterum med plats för gedigen möblering. Detta är en härlig samlingsplats för hela familjen, dessutom i bra solläge! Huset står beläget på en trevlig och stor trädgårdstomt med fantastisk grönska att nyttja för de boende. Helt enkelt en lummig idyll under sommarhalvåret. Ett stort garage, 49 m2, med två portar, gjuten platta och fordonslyft inramar tomten tillsammans med huset.

På Törnrosvägen bor du i ett lugnt och barnvänligt område med bekvämt avstånd till Hagfors centrum. Här har du närhet till naturen med fina promenadspår, bra cykelvägar och sjön Värmullen.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!
Vi erbjuder både traditionell visning med separata tider samt digital visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hagfors

Kontakta mäklaren

Per-Olof Henriksson

HusmanHagberg Hagfors
Mäklare Per-Olof Henriksson, HusmanHagberg Hagfors
+46 563 23055

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.