Kommande

Lammholmsbacken 30

Stockholms kommun Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
494 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
52 100 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till detta yteffektiva och väl omhändertagna hus i ett lugnt och barnvänligt område med grönskande hörntomt. Huset har en fantastisk baksida med flertalet buskar och träd vilka ger en mysig och insynsskyddad känsla sommartid. Tomten ger er gott om plats för utelek och växtlighet, allt ni kan önska. Huset erbjuder er ett stort välplanerat kök med öppen planlösning mot matplats med plats för större matbord, tre rymliga sovrum alla med gott om plats för säng och förvaring samt två badrum och en tvättstuga. Till huset hör ett intilliggande kallgarage med bra förvaringsmöjligheter och plats för bil. Här har ni ett hus att trivas i och ni bor med närhet till både friluftsliv, shopping, skolor och bra kommunikationer, allt ni kan tänkas behöva.

Område
Här bor ni i ett lugnt barnvänligt område med närhet till allt ni kan tänkas behöva så som shopping, service, friluftsliv, skolor och mycket mer. I Skärholmen centrum finns ett stort utbud av shopping (ca 200 butiker), restauranger och caféer. I närområdet finns även Kungens kurva som är ett av Skandinaviens största handelsområden med bland annat IKEA, stora byggvaruhus, matbutiker m.m. Här finns även nöjescentret Heron city där ni kan roa er med bio, bowling och mycket mer. För er som föredrar friluftsliv och att vara aktiva finns utmed Mälaren en fin strandpromenad som sträcker sig genom Sätraskogens naturreservat, från Liljeholmen till Vårberg. Längs strandpromenaden finns bland annat två badplatser (Mälarhöjdsbadet och Sätrastrandbadet) och ute gym. Här finns även möjligheter för skridskoåkning, fiske, båtliv och mycket mer. Rekommenderar även att ni tar en fika på det populära café Lyran med utsikt över Mälaren och på Skärholmens gård. Området är barnvänligt och det finns flertalet förskolor och skolor i närheten. Det finns även lekplatser, bollplaner och allmänningar perfekta för lek.

Kommunikationer
I området finner ni både Skärholmen Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestation där ni kan ansluta till tunnelbanans röda linje som tar er till Stockholm central på ca 20 - 24 min. En kortare promenad från huset vid närliggande busshållplatser finner ni bussar mot Skärholmen, Fruängen och Kungens kurva. Flera anslutande bussar finns även vid Skärholmen centrum. För er med bil tar ni er lätt ut på de större vägarna i Söderort så som E4/E20.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Hussein Ammouri

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Hussein Ammouri, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
070-214 59 23

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.