Stångsätersgatan 19

Stöpen, Skövde kommun Se på karta

3 275 000 kr

3 475 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
845 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
38 600 kr/år

Välskött och bra planerat enplanshus med källare i populära Stöpen. Perfekt familjeläge mitt emellan skog och natur och Stöpens centrum. Härligt solig baksida med stort trädäck och en fristående pool vid sidan om. Nyinstallerad bergvärme och en fungerande öppen spis i källaren gör gott i både hjärta och plånbok.

På entréplan är hallen rymlig och välkomnande. Köket är ljust och modernt, renoverat 2011. Vardagsrummet har stora fönster ut mot baksidan och utgång till den härligt stora altanen med söderläge. Det höga läget mot en gångväg bakom grönskan gör att baksidan känns relativt privat för att vara i ett villaområde. På entréplan finns sedan tre sovrum och ett fint badrum renoverat 2015/16.

En trappa ner finns ett stort allrum med öppen spis. Härifrån når man källarentrén med hall, den fräscha tvättstugan, ett superfint badrum från 2021, ett tonårsrum samt förråd och garage.

Gångvägen bakom huset leder vidare upp till motionsspåret i skogen med det fina utegymmet och grillplats. Går man nedåt längs gångvägen är man strax vid Stöpens centrum där vi hittar ICA Blomman, pizzeria Murano, frisören, Stöpenskolan (åk 5-9) eller bussarna in till stan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Rikard Nero

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Rikard Nero, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0730-58 21 17