Landsvägen 24

Stora Herrestad, Ystads kommun Se på karta

1 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
1 122 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
23 462 kr/år
Antal besök
9 165
Dagar på Hemnet
11

Välkomna till Stora Herrestad, byn där man finner lugnet. Trafiken mot Ystad går utanför byn tack vare en ny dragning av vägen och via den tar man sig snabbt in till stan för att uträtta sina ärenden. Avståndet till stan är inte längre än att man kan cykla in via cykelvägen som knyter samman Ystad och Stora Herrestad.

Denna charmiga pärla till hus ligger med åkern som granne på andra sidan gatan och sin egen förtrollande trädgård på motsatt sida. Trädgården bör upplevas, en prunkande oas av rosor, humle, murgröna och kaprifol. Att vandra i trädgården är som att gå på upptäcktsfärd hos Alice i Underlandet. Var man än går så finns det något nytt att se. I ackompanjemang med grönskan ligger det gulliga huset, som rymmer all funktion man behöver men som också öppnar upp för möjligheter att sätta sin egen prägel.
Vi möts av en entré med plats för avhängning av ytterkläder. I direkt anslutning till entrén ligger badrummet som har klinker på golv och kakel på väggarna, dusch, handfat, toalett och tvättmaskin.
Till höger från entrén kommer vi rakt in i ett praktiskt arbetskök med vit köksinredning, rostfri vask, bänkskiva i trä, spis med dubbla ugnar, fläkt och kyl/frys.
Innanför köket finns ett utrymme där värmepannan finns (2015).
Viker vi av till höger i köket så finner vi ett genomgående allrum med bra med plats för härliga middagar och mysiga kvällar framför tv:n. Fönster i både söder och norr. Ljusa väggar och plastmatta på golvet. På motsatt sida av köket har vi ett ljust matrum med fönster åt söder och väster. Kök och matrum har plastmatta i varma toner på golvet.
I förbindelse med matrummet finns ett sovrum med plastmatta på golvet och fönster åt norr.
För att nå ovanvåningen så går vi genom en hall med ytterdörr åt norr, laminatgolv och ljusa väggar. Via en vitmålad trappa når vi ett sommarrum/vind på vår vänstra sida med potential att utforma efter eget tycke. På motsatt gavel finns ett inrett sovrum med plastmatta på golv och tapet på väggarna i varma toner. Båda gavelrummen har fått nya fönster under 2015.

I den prunkande trädgården ligger "Lilla tehuset" som lockar med sina dubbeldörrar i glas, rymd och en värld full av möjligheter. Detta lilla hus med gjutet golv, putsade väggar och öppet upp i nock kan användas till så många olika saker, bara fantasin sätter gränser. Granne med "Lilla tehuset" finns en stensatt uteplats omgärdad av syren och rosor och med en portal av humle. Där kan man njuta av sommarens varma dagar och ljumma kvällar.

Bredvid huset finns bilplats och ett förråd om ca 20 kvm, glasport åt väster.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Magnus Håkansson

Bjurfors Ystad
Mäklare Magnus Håkansson, Bjurfors Ystad
0701-641904