Bittinge 252

Stora Mellösa, Örebro Se på karta

2 050 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
79 m²
Tomtarea
3 412 m²
Byggår
1943

Här välkomnas vi av ett hus i lantlig miljö med endast 30 minuters bilresa till Örebro city.

Bostaden är om ett och ett halvt plan med källare där entréplanet inrymmer ett rymligt kök, helkaklat badrum med golvvärme, sovrum samt ett stort rymligt vardagsrum med ett charmigt burspråk. Från köket i bostaden nås också en trevlig altan vilket skänker ljus och skapar en trevlig miljö. På övervåningen återfinns ytterligare två sovrum som båda upplevs förhållandevis rymliga och de har plats för förvaringsmöjligheter i form av garderober och liknande om så önskas.

När vi tar oss vidare till husets källare så finns det en del som inrymmer bubbelbadkar och dusch samt en del som används som teknikrum. Till källaren kan man ta sig invändigt i huset men det finns också en groventré. Under 2018 har huset fått en ny luft-vattenvärmepump och även infiltrationsbädden till avloppet är ny från 2019.

På fastigheten återfinns också en stallbyggnad där ett större garage byggts till för exempelvis inrymma förvaring av större fordon så som båt, husbil eller husvagn. Det finns också en härlig loge där potentialen är stor och endast er fantasi sätter gränserna. I anslutning till stallbyggnaden finns också en vedeldad bastu samt vedeldad badtunna vilket bjuder in till umgänge tillsammans med familj och vänner.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar