Bäckvägen 38

Storfors, Storfors kommun Se på karta

345 000 kr

445 000 kr -22 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
1 268 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
29 220 kr/år

Välkommen till detta charmiga hus i Storfors, perfekt för den händige köparen som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem. Huset är på 88 kvm och under renovering, vilket ger möjlighet att skapa ett unikt och personligt hem.
Många stora renoveringar som omfattande tilläggsisolering (som ger låga driftkostnader), tak, del av fasad, delvis dränerat, delvis nya fönster är gjorda.

Interiören har potential att bli en öppen planlösning med möjlighet att skapa två sovrum och ett stort allrum som kan användas för både avkoppling och underhållning.
Badrummet på entréplanen saknar endast ett handfat, men på övervåningen finns möjligheten att skapa ett eget personligt spaområde med moderna bekvämligheter.

Huset har en stor tomt som ger gott om utrymme för trädgårdsarbete och uteaktiviteter. Det finns också ett äldre garage med carport som ger skydd för fordon eller kan användas som förråd.

Storfors är ett område med en stark gemenskapskänsla och ett bra läge med närhet till affärer, skolor och fritidsaktiviteter.

Om du är den händige köparen som vill ta tillfället i akt att skapa ditt drömhem, så är detta huset för dig.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Kontakta mäklaren

Linda Karas

Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Mäklare Linda Karas, Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
070 48510 13