Nyproduktion

Mariefreds Strand

Strängnäs Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Biarea
24 m²
Avgift
5 055 kr/mån
Nyproduktion

Områdesvisning söndag 24/1 mellan kl 11:00 - 12:00!

Modernt tvåplanshus i souterräng med härlig sjöusikt med smakfulla materialval i snygg design. Smart planerat hus för hela familjen med en total yta om 143 kvm fördelat på 4 rum och kök. Souterrängplan som erbjuder två sovrum med tillhörande förvaringsutrymmen och helkaklat. Övervåning med rymligt vardagsrum med braskamin, kök med tillhörande matplats som vetter mot Mälaren, sovrum med plats för dubbelsäng och ett ett helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Dubbla parkeringsplatser vid entrén.

Ett idylliskt boende vid Mälaren med möjlighet till båtplats och närhet till både kommunikationer och friluftsliv. Här bevaras den gamla mysiga by-känslan som passar så väl in i Mariefreds historia. Blanda detta med dagens moderna teknologi med smarta digitala lösningar och den enkla, bekväma och hållbara livsstilen. På så sätt skapar Lilleby de rätta förutsättningarna för den moderna byn. Ett tryggt, natura och barnvänligt samhälle där alla känner alla, där husen blir till hem och främlingar blir till grannar.

Lilleby är ett bostadskoncept som har utvecklats av Lilleby Bostad i samarbete med Afry utifrån FN:s globala hållbarhetsmål.

Här kommer det att erbjudas ett brett och varierat utbud av bostadsrätter som fristående villor, radhus och flerfamiljshus. Det bästa av två världar där du har ditt eget boende men tryggheten i att tillhöra en bostadsförening. Dessutom planeras för fastigheter som ska inrymma olika typer av service – till förmån för samhällets äldsta eller yngsta.

Den hållbara livsstilen underlättas genom att konceptet rymmer såväl elbils- som cykelpool, källsortering och att olika föremål kan delas av de boende. Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Gemenskap skapas genom att en mångfald av människor bor och möts i vardagen. Det möjliggörs bland annat genom att etablera en förskola alternativt ett seniorboende, gemensamma odlingslotter, ett allmänt hus och lekplatser utformade för både pojkar och flickor.

Projektet kommer inledningsvis att erbjuda ett flertalet fristående samt parhus i bostadsrättsform i storlekarna 109-149 kvm från 4 rok. Inflyttning årsskiftet 2021/2022.

Köp sker genom bokningsavtal med en bokningsavgift om 20.000 kr, vid avhopp återbetalas 13.000 kr. Efter bokningsavtal skrivs ett förhandsavtal och till sist ett upplåtelseavtal när tillträde börjar närma sig.

För mer information och för att inte missa detta unika tillfälle, kontakta ansvariga mäklare!
Se även länk nedan till bostadskonceptet Lilleby

www.lilleby.se

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred