Vansö Karlberg 3

Strängnäs kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Biarea
3 m²
Tomtarea
3 063 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
7 276 kr/år

Varmt välkommen till Vansö Karlberg 3 och detta charmiga och unika fritidshus om 116 kvm! Här kommer du till en bostad som erbjuder en plan och rymligt tomt för lek i solen med en rogivande och fridfull omgivning.

Väl in i bostaden möts du av hallen som välkomnar dig vidare in till köket. Köket är utrustat med fin vedeldad spis, två st kyl/frys, diskho i rostfritt och plats för matbord vid fönster. Intill köket finner du ett sovrum med platsbyggd sovalkov och det andra sovrummet med kamin och plats för säng.

Förbi sovrummet tar du dig vidare till den delen av huset som är utbyggt och möts av vardagsrummet med plats för soffmöblemang och tv-möbel. Här är det öppet till nock vilket skapar en rymlig och härlig atmosfär. I korridoren finns en braskamin belägen och här nås även badrummet med planerad bastu samt garderober. Badrummet och bastun är inte färdigställt vilket ger dig som köpare möjligheten att sätta din alldeles egna prägel i bostaden. Vidare in finner du den tilltalande matsalen som även här har öppet till nock där plats för större matbord för middagsbjudningar ges. Från matsalen har du även utgång till trädgården. På fastigheten finns en gäststuga och flertalet förråd och vedbod.

I Vansö bor du lantligt samtidigt som du når Strängnäs centrala stadskärna och E20 inom 10 minuter med bil.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Kontakta mäklaren

Sebastian Hanisch

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
Mäklare Sebastian Hanisch, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
073-509 79 44