Kommande

Kardvägen 12

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
133 m²
Tomtarea
771 m²
Byggår
2017
Energiklass
D
Driftkostnad
58 987 kr/år
Kommande

Fantastisk villa i absolut toppskick!

På lugn gata med många familjer finns denna välplanerade och moderna villa! Här bor du i ett hus där inget är lämnat åt slumpen, detta är huset för dig som vill komma in och bara njuta av ett bekymmersfritt boende. Vattenburen golvvärme i hela plattan bidrar till riktigt behaglig boendekomfort.

Utvändigt så finns det gott om utrymme för lek på den välskötta gräsmattan. Carport med laddbox och förråd med snygg stenläggning och mur runtomkring. På altanen på baksidan som har skyddad insyn kan ni njuta av solen hela dagen. Vill ni ha lite skugga medans ni äter så finns en snygg terrassmarkis att fälla ut när solen ligger på som mest. Det finns gott om sittplatser på baksidan när vännerna kommer över på en grillkväll i den sköna kvällssolen, antingen vid matbordet eller vid den sköna loungen.

Väl invändigt finns ett påkostat hem med hög trivselfaktor. Direkt i hallen möts man av den luftiga känslan tack vare den generösa takhöjden ihop med stora fönster i vardagsrummet. Hallen är rymlig och bred och har gott om möjligheter att förvara ytterkläder. Tack vare den öppna planlösningen kan familjeliv och sociala tillställningar samsas mellan kök, vardagsrum och utgång till husets baksida. Köksluckorna är handmålade och runt den stora köksön kan familjen umgås medans den kreativa kocken kan leva ut sina matdrömmar. Två stycken vinkylar ger den lilla extra touchen. I vardagsrummet finns även en kamin som ger både en hög mysfaktor och värme när hösten börjar närma sig. Från köket kommer man in i groventrén/tvättstugan med utgång till baksidan. Andra änden i huset huserar ett allrum som kan nyttjas som kontor eller göras om till ett sovrum vid behov. Vidare finns det två stycken rymliga sovrum, ett stort badrum med ett snyggt designat badkar, samt en gästtoalett med dusch. Från hallen når man det stora sovrummet med heltäckningsmatta och garderober för alla kläder, även härifrån finns en altandörr som tar er ut till baksidan. För maximal bekvämlighet så finns Plejd installerat vilket styr de flesta lampor och uttag med en app.

Bostaden är attraktivt belägen i populära Fårhushagen med närhet till gym, padelhall, gymnastikhall, golfbana, idrottsplats, förskola samt skola. Allt som familjen behöver för att bo länge och trivas. Från resecentrum når pendlaren Sthlm C på ca 45 minuter och Eskilstuna på ca 15 min.

Bostadshuset och carporten är besiktigat och säljs som Varudeklarerat. Varudeklarerat är marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring. Genom försäkringen får både säljare och köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år.

För mer info och privat visning ring Mido Salkic, 073 960 94 81!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Mido Salkic

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Mido Salkic, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46739609481

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.