Petterstorp 3

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

4 495 000 kr

4 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
176 m²
Tomtarea
1 123 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1920
Energiklass
F
Driftkostnad
53 277 kr/år

Varmt välkomna till Petterstorp 3!

Här bor man med lummiga omgivningar av grönska som vackert bäddar in detta unika läge. Tomten är lättskött med tillhörande förråd och gott om parkeringsytor i närhet till huset. Trädgård omger huset med planteringar och rabatter samt uteplatser av varierande sol som skugga.

Ett hus som andas charm och hemkänsla. Direkt när du kommer in i hallen så känner du att detta är ett hem, mycket tack vare den ljusa klinkern i golvet och den stora kakelugnen i hallen. Den generösa takhöjden om 2,65m bidrar till en härlig atmosfär.
Även dörrarna gör sitt med framträdande speglar i tidstypisk charm.

Entréplanet utgörs av en rymlig hall, ett härligt sovrum med fönster mot två väderstreck. Två trappsteg ner från hallen når man det rymliga vardagsrummet som har exklusiv kanadensisk ek på golvet. Den stora öppna spisen bjuder in till mysiga höstkvällar med maximal mysfaktor. Från vardagsrummet en trappa er når man den gemytliga vinkällaren med välvda tak. Den stora verandan som löper längs långsidan nås från vardagsrummet och blir på sommaren enkelt en ytterligare elegant förlängning av den sociala delen i vardagsrummet. Verandan kan även glasas in om man vill förlänga sommaren.

Vidare från hallen når man det rymliga och välplanerade köket som har stora arbetsytor, dubbla vinkylar, 4 sittplatser för socialt umgänge vid matlagning i köket samt ett stort burspråk som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för ett matbord som inrymmer ca. 8-10 personer med enkelhet. Köket är husets hjärta där hela familjen kan samlas för social matlagning och trevliga middagar. Från köket nås groventrén/tvättstugan där en entré finns till verandan på baksidan där man kan njuta av morgon och kvällssol, vidare in mot badrummet som är helkaklat och även har en bastu.

Från köket når man den andra hallen där en till entré finns på gaveln. Här finns det platsbyggda garderober och gott om förvaring både i hallen men även smart planerat under trappen. Denna hall kan med enkelhet delas av, så blir hallen och hela övervåningen en uthyrningsbar del eller en del där man kan driva ett företag som med fördel kan förläggas i hemmet. Möjligheterna är oändliga. Från hallen nås övervåningen från den vackra trappen som även har ett fönster för ljusinsläpp. Övervåningen erbjuder två sovrum varav det ena kan användas som ett extra vardagsrum. I det större rummet står även en kakelugn och 2st kattvindar finns att tillgå. Snedtak och fina trägolv förgyller känslan på övervåningen. Det andra sovrummet har också snedtak och även en klädkammare. Badrummet som är helkaklat på övervåningen andas lyx. Här inne kan du avnjuta ett bad med högtalare inbyggda i taket för maximal avkoppling. Ett stort fönster gör att badrummet får fint ljusinsläpp och känns rymligt.

I direkt närhet till huset finns härliga naturområden. Solberga handelsområde ligger en kort promenad bort med ett flertal butiker. På cykelavstånd finns Strängnäs Golfklubb, som går i närhet av fastigheten. Larslunda idrottsplats ligger inom cykelavstånd och där finns det fotbollsplaner, gymnastikhall, Friskis & Svettis samt en ny padelhall samt ett badhus som kommer att uppföras inom en snar framtid. Ett par minuter från bostaden så når du Biskopskvarn som erbjuder flertalet restauranger och där finns även påfart till motorvägen som tar dig antingen till Eskilstuna på ca. 20min samt Stockholm på ca. 1h. Strängnäs centrum och resecentrum når du på ca. 10min med bil och därifrån når du Stockholm C på ca. 45min och Eskilstuna på ca. 15min.

Bostadshuset har besiktigats och säljs som Varudeklarerat. Varudeklarerat är marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring. Genom försäkringen får både säljare och köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år.

För mer info och privat visning kontakta Mido Salkic på 073 960 94 81 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs

Kontakta mäklaren

Mido Salkic

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
Mäklare Mido Salkic, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs
+46739609481

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.