Berg Östravägen 11

Ström, Lilla Edet Karta & restider

2 150 000 kr
VillaVilla

Attraktivt beläget på en återvändsgata hittar vi detta fina enplanshus med tre sovrum (möjlighet till fler). Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Ström. Till huset, som är byggt 1972, hör en 1655 kvadratmeter stor tomt som inbjuder till sociala aktiviteter. En riktigt hemtrevlig villa i gott skick.

Här möts vi av en inbjudande hall med en stor klädkammare som bidrar till goda avhängningsmöjligheter. När vi sedan kliver in i huset hittar vi tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord, samt ett stort och inbjudande kök med generösa ytor. Här finns även ett ljust och fräscht badrum och en gästtoalett. 

Bostaden är belägen på stor och välskött tomt med fruktträd, en gäststuga, vedeldad bastu och en redskapsbod. Här finns även en större altan med soligt sydvästläge, fin trätrall och pool. Dessutom erbjuds ett garage med bra förvaringsmöjligheter. Baksidan vetter mot skogen som bidrar till ett delvis insynsskyddat gott läge. Den stora trädgården inbjuder till både poolpartyn, bastukvällar och andra sociala aktiviteter.

Här bor ni med familjevänligt, naturnära och ostört läge med närhet till bland annat fina grönområden, lekplats och busshållplats. Skogen med dess utbud av svamp, bär och djurliv ligger precis intill husknuten och både skola och förskolor har ni inom bekvämt gångavstånd. Dessutom är det nära till centrala Lilla Edet med dess utbud av butiker, restauranger och samhällsservice.

Lilla Edet är ett kommunikationsnav och du når havet inom 20 minuter, Uddevalla inom 35 minuter, Göteborg inom 40 minuter och Trollhättan inom 20 minuter. Det är enkelt att ta sig runt både med bil eller kommunalt. Det här är det perfekta boendet för familjen som växer.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
107 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
1 655 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
39 900 kr/år
Byggår
1972
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Berg Östravägen 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 150 000 kr
Driftkostnad
39 900 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 195
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 10 dagar sedan, den 10 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips