Stavsnäsvägen 126

Strömma, Värmdö kommun Se på karta

12 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
2 539 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1930
Energiklass
F
Driftkostnad
52 738 kr/år

Äntligen får jag presentera denna unika strandtomt med perfekt söderläge i skärgårdsidyllen Strömma. Med en generös byggrätt finns möjlighet att ta ut svängarna i bygget och skapa just din drömbostad. Högt upp på berget utan insyn från något håll kan du skapa dig en egen oas. Idag står det fyra hus på fastigheten. Centrerat på fastigheten ligger huvudbyggnaden som är en enplansvilla med källare. Från villan har du en enastående utsikt över havet som du aldrig riktigt vänjer dig vid. Utsikten skiftar efter väder, vind och säsong och är sig ej lik från ena dagen till den andra. Bostaden disponeras med en genomgående planlösning, ett stort kök med matplats intill framför braskaminen, badrum, tre sovrum och vardagsrum med stora fönsterpartier. I källarvåningen ryms ett stort förråd/hobbyrum och ett inbjudande uterum där glasdörrarna går att öppna upp mot den soliga altanen. På tomtens finns även en gäststuga, bastubyggnad nere vid bryggan och ett garage. Med flertalet uteplatser finns det alltid en plats för soldyrkaren såväl som för den som hellre läser en god bok i skuggan och på kvällen njuter ni tillsammans av en storslagen solnedgång. Det finns även en utsiktsplats på tomtens högsta punkt för den som vill maximera havsutsikten. Detta är det perfekta läget för dig som söker en lättskött strandtomt i perfekt solläge, vill ha egen båt- och badplats och vill utforska allt vad Strömma och Stockholms övriga skärgård har att erbjuda.

Området har en ny detaljplan som medger följande byggrätt; Största byggnadsarea (BYA) för huvudbyggnad är 250 kvm. Största bruttoarea (BTA) är 360 kvm. Största sammanlagda BYA för komplementbyggnader är 80 kvm BYA, dock får enskild komplementbyggnad inte uppföras till större storlek än 60 kvm BYA.

Strömma är ett barnvänligt område med goda kommunikationer och närhet till både förskola och skola. Härifrån cyklar du efter de nya cykelvägarna till Wermdö Golf eller tar en promenad ner till Strömma kanalbar. I området finns flera trevliga badplatser från såväl brygga, klippor som strand. Området möjliggör även fantastiska skogspromenader.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Max von Gerber

Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Max von Gerber, Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
076-105 34 99

Visningstider

  • 9
    okt
    Sön 9 okt kl. 11:00–12:00
    Välkommen att anmäla dig till visningen via mäklarens hemsida (anmälan krävs).
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.