Korpegatan 24

Strömstad, Strömstads kommun Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
777 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
33 726 kr/år

Varmt välkomna till Korpegatan 24 och denna stora trevliga villa i två plan. Korpegatan 24 ligger i ett av Strömstads mest attraktiva villaområden med gångavstånd, till allt vad centrum har att erbjuda, såväl som förskolor, skolor och idrottsplatsen. Detta är en unik möjlighet för er som letar ett centralt, praktiskt och barnvänligt boende i Strömstad!

Huset ligger på en grönskande trädgårdstomt med gott om utrymme för spring och lek, såväl som för parkering för flera bilar. Tomten ramas in av en grönskande häck som ger insynsskydd och här finns stenlagd parkering, gräsmatta, rabatter och odlingsmöjligheter. Från det inglasade uterummet på övre plan har ni utsikt över omgivningarna och även en liten havsglimt. Detta är ett rum för social gemenskap som förlänger utesäsongen vår som höst.

Invändigt möts ni av en stor hall på entréplan med wc, här finns även två stora sovrum, matkällare och pannrum. En trappa i hallen leder er upp till övre plan där ni hittar sociala ytor så som kök, vardagsrum och uterum. På övre plan finns även ett stort sovrum och en matsal som skulle kunna göras om till ytterligare ett sovrum vid behov.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman 0727 33 90 91

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
0727-33 90 91

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.