Alanäsvägen 12

Strömsund, Strömsunds kommun Se på karta

695 000 kr

750 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Biarea
33 m²
Tomtarea
1 183 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
46 700 kr/år

Välkommen till Alanäsvägen 12 och det perfekta huset för den mindre familjen. Nyrenoverat stilrent kök, tre sovrum, garage och uppväxt tomt i omtyckt område.

När ni kliver in över tröskeln i detta hemtrevliga boende möts ni av en hall där ni praktiskt kan hänga av er ytterkläder. Vidare in i bostaden öppna hallen upp sig med trappa till övervåningen och det härliga sociala köket som nyligen renoverats i modern stil med praktiska lösningar och här trivs verkligen den matlagningsintresserade. Köket rymmer plats för stort matbord och här bjuder man gärna in vänner och familj på långa middagar. Bostadens vardagsrum är ljust med fönstersättningar mot två väderstreck och rymmer plats för soffgrupp och tv. Utöver dessa sociala rum finner ni även ett sovrum, groventré med värmepanna och ett rymligt badrum med WC, tvättmaskin och badkar på detta plan. På övre plan finns två rogivande sovrum, WC-rum och goda förvaringsutrymmen.

I anslutning till entrén finns en solsäker altan och med utgång från ett av sovrummen på övre plan vinns en balkong. Vidbyggt på bostadshuset finns garage med plats för en bil och på byggnadens baksida finns åtkomst till förråd med bakugn. Villans uppväxta trädgård inbjuder till lek och här finns möjligheter för odling. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola och barnomsorg samt nära till friluftsliv. Från villan går man enkelt in till Strömsunds centrum. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns både hälsocentral och centrum. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Strömsunds centrum har stor variation av butiker att erbjuda och här bor man nära naturen. I det här hemmet är det bara att flytta in, nyrenoverat med bra belägenhet i Strömsund.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300