Strövelstorpsvägen 28

Strövelstorp, Ängelholms kommun Se på karta

2 590 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
1 736 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
28 327 kr/år
Antal besök
5 920
Dagar på Hemnet
23

Välkommen till Strövelstorp och detta charmiga 20-talshus med mycket atmosfär. En rustik och unik fastighet (ursprungligen gård) med obegränsade möjligheter vad gäller både huset och den stora trädgården.

Fastigheten har nyligen genomgått en genomgripande renovering där den äldre charmen tillsammans med retrostilen är bevarad. 50-talskänslan finns i dörrar, innertak, golv och väggar. Nya vatten och avloppsstammar, delvis ny el, renoverade ytskikt och ett sprillans nytt kök. Ett nytt och energisnålt uppvärmningssystem som håller en låg driftskostnad. Ett socialt och inbjudande entréplan och en mer privat övervåning med allrum och två sovrum. Allrummet kan med fördel inredas till ytterligare sovrum.

Trädgården är mycket grön och lummig med fruktträd, träd och buskar. På tomten finns även en plattsatt uteplats, äldre gårdslänga med uterum med valv och öppen spis, garage, ett förråd eller hobby/verkstadslokal.
Här bor du i lugnt samhälle med närhet till såväl skola, förskola och fritidsaktiviteter. Strövelstorp är strategiskt lokaliserat mellan Ängelholm och Helsingborg med bra bussförbindelser.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Fredrika Brunnström

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Fredrika Brunnström, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0723-601616