Axtorpsvägen 10

Stubbo, Enköping Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
71 m²
Tomtarea
3 275 m²
Byggår
1976

Fritidshus med året runt standard på stor tomt i Stubbo, ett fritidshusområde med vackra skogar fulla med bär och svamp, cykelavstånd till fiske och bad i Strandsjön, Tena och Mörtsjön.

Huset som har mycket av sin originalinredning i retro-stil kvar är i behov av renovering då huset ej har varit bebott under de senaste åren. Vattenledningar och avloppsledningar har bytts ut hösten 2019 och huset har målats om.

Planlösningen erbjuder ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från det stora fönstret och en kamin har fått sin placering i hörnet, vilket gör att den även ses från matplatsen. Här finns dessutom tre sovrum, arbetskök med plats för matrum intill med öppen planlösning mot vardagsrummet, en rymlig farstu samt badrum med dusch.

Järlåsa:
Samhället erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. Sala och Uppsala endast 35 minuter bort med bil.

En plats för avkoppling och en chans att njuta av naturens under och skapa underbara minnen!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren