Barrvägen 9

Sundsbruk, Sundsvalls kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
72 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 058 m²
Byggår
1952

Högre upp på den populära, lugna och barnvänliga adressen Barrvägen välkomnas du till denna hemtrevliga villa.

Nu har du möjligheten att avsluta påbörjad renovering och skapa ditt drömboende. Nuvarande ägare har påbörjat renovering av badrummet på entréplan, tagit bort en vägg i köket samt bilat upp i den gamla tvättstugan / pannrummet för att kunna göra om tvättstugan samt för att kunna skapa en relaxavdelning. Med andra ord är den jobbigaste delan avklarad, nu är det bara för er att färdigställe eran drömbostad. Byggmaterial som nuvarande ägare skulle användas för renoveringarna kommer att lämnas kvar till köparna.


Här välkomnas du av ett boende med diverse bekvämligheter som definitivt kommer få dig att längta hem. Hemmet återfinns på en lugn gata bland grönskande natur i stillsam miljö. På fastigheten om 1058 kvm finns denna villa, på fastigheten finns även ett blomsterland, förråd med tillhörande redskapsbod och stor inglasat uterum med skjutdörrar och skjutfönster, som nås från hemmets kök. När du kliver in i bostaden välkomnas du av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Till vänster om hallen ligger hemmets rymliga och praktiska kök som präglas av originaldetaljer. beigea luckor kombineras där med rostfri bänkskiva och rött kakel, köket erbjuder generösa arbetsytor och gott om plats för större matbord. Då nuvarande ägare har tagit bort en vägg har detta skapat att köket känns ännu mer rymligt och luftigt. Från köket tar du sig smidigt ut på den stora inglasade altanen där du kan fånga soltimmarna. Vardagsrummet nås smidigt från hallen och erbjuda goda möbleringsmöjligheter. Hemmet har tre sovrum, två som finns disponerade på entréplan och ett som finns på källarplan med egen entré. Hemmet erbjuder även ett badrum med funderande toalett, duschkamin finner du i källaren tills man har färdigställt renoveringen av badrummet.

Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola , lekplats, nära matbutik och närservice i shoppingområdet Birsta City och naturnära läge. På sommaren finns även Malandsbadet att besöka för den badsugna som önskar svalka sig eller bara 10 minuter bort sommarparadiset Alnö. Kommunikationerna är mycket bra i området då du endast en kortare promenad från ytterdörren finner busslinje 5 som tar dig vidare mot Birsta och Sundsvalls stadskärna.

Där du trivs.
Där är ditt hem.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Jonathan Jutbo

Hoome Mäkleri
Mäklare Jonathan Jutbo, Hoome Mäkleri
070-360 03 95

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.