Sunnanågatan 52

Sunnanå, Skellefteå kommun Se på karta

3 395 000 kr

3 895 000 kr -13 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
987 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
35 758 kr/år

Fint beläget på Sunnanå ligger denna trevliga familjevilla, i ett lugnt kvarter med närhet till både fritidshem och skolor. Villan har en praktisk planlösning med allt samlat på ett och samma våningsplan.
Här välkomnas du in till en ljus hall med vy över matplats och vardagsrum. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en känsla av samhörighet vilket rum man än befinner sig i. Vidare finns 3 sovrum med ett flertal garderober till förvaring. Fräscht badrum med golvvärme och tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Villan är väl omhändertagen och har löpande renoverats under åren. Ett flertal större renoveringar har också gjorts så som byte av yttertak och innertak 2021, ett vidbyggt varmgarage med carport.
Här får du en välbyggd villa på en central adress i ett barnvänligt område nära till lekplats, skola och fritidshem.

På Sunnanå bor du med cykelavstånd till såväl centrala Skellefteå som till Falkträskbadet och Falkträskberget med alla grönområden intill.
Intill bostaden finns grönytor och gångavstånd till strandpromenaden som går längst älven. Där hittar du även utegymmet som ligger fint beläget med utsikt över Landskyrkan.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Skellefteå

Kontakta mäklaren

Alexander Simonsson

Bjurfors Skellefteå
Mäklare Alexander Simonsson, Bjurfors Skellefteå
070-268 34 77