Ängsstigen 3

Sunnemo, Hagfors Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 261 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
38 810 kr/år

Charmig villa om tre boendeplan i etage. Entréplan bjuder in via en rymlig hall, angränsar till tvättstugan. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Hela bostadens ytor används.

En halvtrappa upp når du tre sovrum samt ett nyrenoverat badrum från år 2016.

En trappa ner når du gillestugan, en frisörsalong samt andra gemensamhetsytor och förvaringsutrymmen. Frisörsalongen har varit aktiv i många år, har ett 42 år långt och upparbetat kontaktnät och möjlighet finns för dig att fortsätta driva frisörsalongen på egen hand hemma. Detta i egen bostad! Sunnemo skulle behöva dig som är driven inom frisöryrket.

Sunnemo är en idyll i Hagfors kommun. Orten är belägen mellan Lidsjön och Grässjön, vid utloppet av Hyttälven. Ett attraktivt läge för alla målgrupper. Ängsstigen 3 ligger på en lugn gata. Här har du närhet till alla de förnödenheter du behöver såsom, skola upp till åk. 6, förskola, Coop och Folkets hus för att nämna några. Tätorten är känd för sitt aktiva föreningsliv, sitt fiske- och båtliv. Vad som är gemensamt för området runt Ängsstigen 3 är grannskapet, här bor du ofta länge vilket säger ganska mycket om trivselfaktorn.
För dig som älskar bad finns en stor badplats vid Lidsbron, men du kan lätt med bil/fötter nå vattnet på bara någon minut. Att nämnas bör också fina Hyttdalen med dess fina naturområden, perfekt för dig som gillar promenader och härliga joggingrundor i fin miljö. Till sist, Sunnemo föreningsliv är mycket aktivt och aktiviteter hålls året runt för stora som små. Ta ett exempel som fotbollsplanen, här åker bosatta skidor vintertid medans sommarsäsongen bjuder in till mer löp- och träningsgrupper.

45-50 min min till Karlstad
20 min till Hagfors
15 min Munkfors

Varmt välkommen för visning, varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad