Trumpetgatan 14

Svalöv, Svalövs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
722 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Antal besök
5 009

På Kyrkvången – ett lugnt och familjärt kvarter i norra Svalöv – ligger denna villa på ett fint läge i områdets ytterkant. Huset är nybyggt, uppfört i ett plan med integrerat garage som nås inifrån bostaden.

Det här är ett gediget stenhus med modern planlösning och genomgående ljus färgsättning såväl interiört som exteriört.
Genomgående vitlaserade parkettgolv i hela huset och vitmålade väggar ger en tidlös inredningsbas där Ni själv kan skapa förutsättningar för egen personlig smak och stil.

Här bjuds det på tre sovrum, helkaklat badrum i neutralt färgval med duschplats och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En gästtoalett, tvättstuga och teknikrum med god plats för förvaring är också med och samsas om kvadratmeterna. Garaget är isolerat och här finns även golvvärme installerat, vilket ger möjlighet att använda som ett extra rum istället för den som önskar.

Från sällskapsdelen finns utgång via glasdörrar mot solbadande terrass och trädgård i söder-och västerläge.

Kyrkvången är en av Svalövs nyaste områden. Härifrån är det bara en kort promenad eller cykeltur till de centrala delarna av byn där det erbjuds allehanda service såsom livsmedelsbutiker, vårdcentral, gym och skolor. Tågstationen invigdes i december 2021 - Pågatågen trafikerar sträckan mellan Åstorp och Malmö med uppehåll i bland annat Svalöv. För vidare färd mot Helsingborg eller Lund erbjuds ett smidigt byte i Teckomatorp.

*Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. Varje bokning avser max 2 personer inkl barn. Vänligen boka en extra tid om ni är fler i sällskapet.

*Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

* FÖRBESIKTIGAD BOSTAD *
Villan är förbesiktigad av säljaren inför försäljningen. Besiktningsprotokoll finns hos mäklaren och delges vid visningstillfället.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Svalöv

Kontakta mäklaren

Åsa Nilsson

Fastighetsbyrån Svalöv
Mäklare Åsa Nilsson, Fastighetsbyrån Svalöv
0734 44 90 97