Duveskog 663

Svalöv Se på karta

720 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
362 m²
Byggår
1910

Här har du chansen att förvärva ett hus som du har möjlighet att göra om till precis de hus du vill bo i. Huset har varit i pågående renovering men inte hunnit slutföras, därför finns det en del VVS arbeten samt snickeri kvar att göra.

Detta hus är ett perfekt året runt boende eller om man vill använda de enbart som fritidsboende. Huset ligger på ett naturfint område med mycket grönområden, ett helt perfekt läge för dig som vill bo lite med privat och har avkopplande vardagar. I närhet till huset finner vi nationalparken Söderåsen, Röstånga camping samt badplatser och andra sportaktiviteter. Bara en bit bort från huset finns de busshållplats vilket gör de enkelt för dig att ta dig i olika riktningar som tex in till Helsingborg och vidare.

En del förbättringar är gjort på huset redan som tex, att man har bytt ut en del elinstallationer med automat säkringar som är utfört utav en certifierad elektriker. Där sitter trefas kopplingar i hus och garaget. Man har även installerat ett mini miljöverk med fosforfällning och ultra ljud anläggning som är redo för bruk.

En del byggnads material medföljer vid köp samt allt möbel i huset. Huset säljes med friskrivningsklausul mot dolda fel.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg