Åsen 240

Svanesund, Orust Karta & restider

1 695 000 kr
Villaicon_villa_inactive

På en liten slingrande grusväg en bit upp mellan Varekil och Svanesund ligger Åsen 240 . Så gott som alldeles för sig själv. Förmodligen kan man skönja grannar när bladverken tappar orken frampå höstsidan, men ändå inte längre bort än man hör feste skratt när det kalasas. Som ägaren uttryckte det: Jag landar först när jag kommer hem! Det säger en del om Åsen.
För sig själv, en liten oas mitt uti grönskan,där fågelsång och rådjurens skall är det som stör mest. En villa i skogen men ändock så mycket mer då det gigantiska garaget tar sig ton vid huset. Den fristående bastun som man når med ett språng över altanen, samt förrådet som ligger i angränsande närhet. Tyst och fridfullt, lugn och ro. När man kommer in i farstun känner man direkt värmen från den vedeldade kaminen i köket som tänds så fort någon kommer hem efter jobb. Och den värmer gött! Den stora generösa altanen med sin barhörna inbjuder till trevliga sittningar med grannar och vänner. Här e det gött att leva och bo. En lätt promenad och man är nere vid stora vägen och busshållplats. Fem minuter till Varekil med ICA och bank.
Eller tio minuter med bilen och ni angör Svanesunds kommunala badplats och dess affärer. För er som gillar frihet, tystnad och älskar naturen måste Åsen 240 vara en riktig pärla. En rejäl villa med garage, friliggande bastu och förråd är det bara att flytta in nu när ägarna vill gå vidare i livet med nya projekt. Men som dom sa: Vi kommer å sakna det!
Varmt Välkomna på Visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
109 m²
Tomtarea
1 824 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
36 632 kr/år
Byggår
1977
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Åsen 240 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Driftkostnad
36 632 kr/år

Statistik

6 933
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 30 dagar sedan, den 23 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips