Nordhagsvägen 2

Svanesund, Orust Karta & restider

3 995 000 kr
VillaVilla

Havet är ständigt närvarande hela vägen upp till toppen när man närmar sig Nordhagsvägen 2, som ligger i de trivsamma och välskötta villakvarteren högst upp i Sesterviken. Här hittar du en välplanerad och smakfull villa och en lika lättskött som rymlig tomt med frukt och bär inom armlängds avstånd. Svamp och vilda bär finns endast några kliv upp i skogen. För den som gillar vackra naturnära promenader och salta bad passar adressen utmärkt, 5 min med cykel till Svanesunds vackra badplats och oändliga möjligheter att motionera med start direkt från tomten på både skogsstig och landsväg. Nära till affär, bank, frisörer och pizzerior samt till både förskola och skola upp till högstadiet. Färjan tar er strax över fjorden och i ett nafs är ni i Stenungsund eller på väg till Göteborg.

Det är gott att leva och bo på Nordhagsvägen 2. Stora generösa ytor på gräsmattorna runt huset manar till lek med plats för både studsmattor och fotbollsmål. Den rejält tilltagna altanen har många ytor som används frekvent för olika ändamål. Baksidan av huset erbjuder sköna grillkvällar i den inbyggda loungen med plats för många att sitta med något läskande i glasen i gemenskap med kvällens kock. Lilla altanen ligger i kvällssol och är avskild från insyn för stilla familjemiddagar. När vännerna kommer förbi passar framsidans stora trädäck perfekt för middagar och gemenskap. Kommer långväga gäster får de ett eget krypin över natten i gästhuset.

I luften ligger doften av kaprifol, Bohusläns landskapsblomma klättrar klädsamt tillsammas med både klematis och stockros i blomlådorna längs framsidan av altanen. Extra skönt är det att njuta av havsutsikten när de röda druvorna mognat i september. Gräset sköter roboten om och stenpartierna prunkar av lättskötta bergsväxter. Med egen båt fiskar du enkelt upp hummer till nyårssupén och vill du ha kantarellsås är det bara att förse sig i skogens skafferi. Familjens hängmattor lockar både stora och små till sköna middagslurar. Det ska vara gott att leva. Välkommen till Nordhagsvägen 2!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
140 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
1 204 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
38 550 kr/år
Byggår
2005
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Orust

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nordhagsvägen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 995 000 kr
Driftkostnad
38 550 kr/år

Statistik

5 041
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 36 dagar sedan, den 18 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips