Växelvägen 3

Svenljunga kommun Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 016 m²
Byggår
1955
Energiklass
D
Driftkostnad
36 400 kr/år

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva en fastighet med detta läge, en riktig skatt endast 7 min med bil till Svenljunga centrum, 40 min till Ullared, 37 min till Borås, 1h,10 min till Göteborgs central och en timme till havet i Falkenberg. Perfekt för dig som vill flytta in direkt samtidigt som du lever nära naturen med trevliga grannar. Här har du närhet till fina rekreationsmöjligheter och naturen runt knuten.

5 minuter med bil till Holsljunga där det finns butik samt Holsjöns vackra strand som är hela svenljunga kommuns populäraste badplats med sin långgrunda strand och varma vatten. På sommaren kan du hyra båt och kajak, fiska eller bada och på vintern finns det möjlighet till skridskoåkning eller pimpling. Huset består utav 3 sovrum, stora sällskapsytor på entréplan med öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal och kök. Härlig relax i källaren med IR bastu och bubbelbad. Rymlig inglasad altan som förlänger husets ytor från tidig vår till sen höst och härlig pool där du kan njuta på sommarens soliga dagar..
Svenljungas serviceutbud med cafeer, restauranger och butiker är bara en kort bilfärd bort. På tomten finns ett antal olika trädarter, blommor, bär och växter. Ett stenkast från huset finner man fina svamp- och bärmarker som ger bra utdelning varje år. Med husets härliga läge, finner man även bakom hörnet trevliga grannar.

Ni kommer inte bli besvikna på denna underbara plats, kom och se efter själva.

*BOKAD VISNING*

- Hör av dig till mig för att boka en tid som passar oss båda*
073 33 58 007

- Lina Amor Monroy på SkandiaMäklarna

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Lina Amor Monroy

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Lina Amor Monroy, SkandiaMäklarna Borås
073-335 80 07
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Stjärnskott

Guldhemmet 2021