Jaktvägen 17

Svinningeudd, Österåker Karta & restider

3 299 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Välkommen på visning 29:e september kl 15:15!

Denna bostad kommer byggas i etapp två, dessa beräknas vara klara höst/vinter 2020/2021. Kontakta mäklaren för mer information.
Ett modernt boende om 64 kvm boarea samt 6 kvm biarea på övervåningen. Nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort.

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med med Hultman-Vogt arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten 1 just precis detta.

70 kvadratmeter fördelat på 4 RoK skapar ett klimatsmart och yteffektivt boende. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Villorna har en privat uteplats med möjlighet till altan, en parkeringsplats samt ett privat förråd.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
70 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
3 597 kr/mån
Räkna på boendet
Förening
BRF Skärgårdsslänten 1
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Jaktvägen 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 299 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Skärgårdsslänten 1

Registreringsår
2018
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 780
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 12 dagar sedan, den 11 september 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips

}