Svista Källnäs

Svista, Eskilstuna Se på karta

1 575 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Tomtarea
2 170 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
30 956 kr/år

Varmt välkommen till en lantligt belägen villa som ligger som sista hus på lugn återvändsgata. 85 välplanerade kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök varav 2-3 sovrum. Friköpt tomt om 2 170 m² med fina gräsytor, fruktträd och uthuslänga med gott om förvaring och en vedeldad bastu. 1-bils garage och en rymlig uppfart med plats för flera bilar. Bostaden har genomgått flera renoveringar under senare tid med omlagt tak på uthuset, ommålad fasad, ny elcentral med uppdaterad el i stora delar av huset och ett nytt fräscht Ikea-kök.

Intill entrén, i husets vinkel finns en grusad uteplats där man med fördel slår sig ner efter en hektisk arbetsdag och njuter av kvällssolen.
Välkommen hem via en stentrappa med smidesräcken in till den välkomnande hallen med en naturlig avhängningsplats för ytterkläderna. Här har man har smidig tillgång till badrummet direkt till höger. Rakt fram ligger ett av sovrummen som bjuder på ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Till vänster från hallen kommer man in i ett ljust och fint kök med laminatgolv, målade väggar och fräsch inredning med vita profilerade luckor och vitrinskåp. Trevlig planlösning där man har vardagsrummet i direkt anslutning till köket. Vardagsrummet har generösa ytor där man får plats med både soffgrupp och ett större middagsbord. Från köket tar man sig via en trappa till övervåningen med ett allrum och ett sovrum. För den som önskar ett extra sovrum kan man dela av allrummet. Det finns även en utgång ut på tillbyggnadens tak, utmärkt för den som vill bygga en stor balkong i härligt solläge.

Här bor du med närhet till det mesta! Nära anslutning till E20 för snabb transport för dig som pendlar med bil - ca 45 min till Västerås och ca 1 h 15 min till centrala Stockholm. Endast några minuter bort finns skola med förskola - åk 9, matbutik samt sjukhus. Ca 13 min med bil till Eskilstuna centrum (cykelbana finns hela vägen) med shopping, restauranger, caféer och nöjesliv. Smidigt med busshållplats direkt utanför för enkel transport även utan bil.

Utmärkt läge för dig som söker en lantlig fastighet men ändå med närheten till service och kommunikationer. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna