Backsippsstigen 15

Taberg, Jönköpings kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Biarea
86 m²
Tomtarea
910 m²
Byggår
1973
Energiklass
E
Driftkostnad
31 406 kr/år

Välkommen till Backsippsstigen. Här bor man på en attraktiv hörntomt med fint läge. Det perfekta huset för paret eller den mindre barnfamiljen. Luftig och ljus planlösning med vardagsrum kök och två sovrum på entréplanet. samt ett härligt uterum att nyttja från vår till sen höst. I källarplanet finns ytterligare möjlighet till sovrum/allrum, dusch bastu och massor av bra förvaring.

Huset ger ett mycket välvårdat intryck och man känner direkt att man har tagit hand om sitt hus. Nyare tak och fasaden är målad 2015. Även de flesta fönster är bytta. Luftvärmepumpen är helt ny för att ge höga elpriser en rejäl match. Beräknas att sänka elförbrukningen med mellan 4000-8000kW/år

För barnfamiljen är det ett mycket barnvänligt område med lite trafik. den trevliga lekplatsen ligger precis utanför så det är bra ropa när maten är klar. Skola och förskola ligger endast ca 150 m ifrån huset och inga större vägar att korsa. lika nära ligger busshållplats och Tabergs trevliga centrum med affärer och bra cafeer når man på endast ett par minuter med bil.

Huset blir tillgängligt för inflyttning våren 2023

Välkommen med ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Patrik Ekman

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Patrik Ekman, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46708124031