Emil smeds väg 10

Tåby, Norrköpings kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 056 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
42 969 kr/år

Välkomna till denna trevliga villa med bra läge och goda utrymmen.

Innanför dörren möts du av en ljus hall med trappor till övre våningsplan. På entréplan finns ett rymligt vardagsrum med plats för både matbord och TV-hörna. Här leder en dörr ut till en skyddad altan med tak och delvis vägg. Uteplatsen har även en insynsskyddad pool. Från hallen nås även köket i ek, med modern utrustning redo för alla måltider. På samma plan finns också ett sovrum/kontor och ett helkaklat badrum utrustat med badkar.

På övervåningen väntar två rum, båda lämpade som sovrum, och ett tillhörande badrum med dusch. Källaren bjuder på en stor tvättstuga, utrustad med tvättmaskin och torktumlare, samt ytor för klädtorkning. Här finns även ett mångsidigt allrum med angränsande braskamin, ett pannrum, samt ett duschutrymme med bastu innanför. Dessutom hittar du här en wc, ett stort förvaringsrum och en sval matkällare.

Den friköpta och insynsskyddade hörntomten på 1 056 kvm erbjuder utrymme för avslappning, lek och trädgårdsarbete. Trädgården pryds av en jämn gräsmatta som hålls i trim av en robotklippare, den tidigare nämnda altanen och den skyddade poolen. En grusad uppfart med utrymme för flera fordon leder fram till carporten, garaget och ytterligare förvaring.

Tåby ligger strategiskt placerat 15 minuter från Norrköpings centralstation och endast 11 minuter från pittoreska Söderköping. Skola finns på gångavstånd och för fotbollsälskare finns Helgestad IP inte långt bort.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Norrköping

Kontakta mäklaren

Andreas Söderstam

HusmanHagberg Norrköping
Mäklare Andreas Söderstam, HusmanHagberg Norrköping
0766-23 77 63

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.