Själlandsgatan 60

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

11 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
144 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
793 m²
Byggår
1917
Driftkostnad
40 000 kr/år

1917 uppfördes denna tegelvilla, som då utgjorde garagebyggnad. På senare år byggdes den om till bostad - med alldeles unik karaktär och charm! Läget med Pålsjö Skog som granne, erbjuder direkt närhet till vackra promenadstråk året om! Det är heller aldrig långt till ett dopp i havet, lunch på stranden eller padelmatch utomhus.

I detta hem står helt klart de sociala ytorna i fokus! Bottenplanet är öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Stora spröjsade glaspartier mot trädgården ger fint samspel mellan ute- och innemiljön. Här kan man samlas kring det stora matbordet, med en sprakande brasa i eldstaden. Italiensk granit med golvvärme på hela bottenplanet, ger en behaglig värme. Den charmiga gamla stentrappan leder upp till sovrumsavdelningen med tre sovrum. Stilrent renoverade badrum finns på båda plan. Materialvalen blir som en röd tråd, som håller ihop helheten och kombinerar de ursprungliga detaljerna med en industriell modern känsla. Under en del av huset finns även källare med gästrum, förvaringsutrymme och vinkällare.

Den stora trädgården rymmer flera härliga uteplatser, där man enkelt kan hitta en solig plats från morgon till sen kväll. Här finns även en separat byggnad, inredd som extra sovrum.

Välkomna att boka er privata visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Peter Immell

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-40 16 16