Gurseröd Varpås

Tanum, Tanums kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Biarea
56 m²
Tomtarea
3 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1982
Driftkostnad
37 316 kr/år

Välkommen till denna livsstilsgård om ca 3 HA belägen 6 km öster om Tanumshede. Det här är en plats som erbjuder både avskildhet och närhet till Tanumshede Den stora och varierade tomten på tre hektar, ger platsen extraordinära möjligheter att skapa sitt eget drömboende på. Villan är om 4 rum & kök med nybyggd carport/groventrédel och altaner på tre sidor om huset. Nyinstallerad frånluftsvärmepump, ny vattenpump och delvis nya ytskikt i ljusa färger. Fastigheten har fiber ansluten.

Alldeles intill bostaden ligger en förrådsbyggnad som även kan användas till garage. På fastigheten finns också en ekonomibyggnad med plats för fyrhjuling, traktor eller häst. Halva denna byggnad består av en liten snickarverkstad och det finns ett överloft för förvaring.

Tomten består av skogsmark, åkermark och berg. Här finns fantastiska förutsättningar för självhushåll och odling med bevattningsmöjligheter från den egna dammen, betesmark om man så vill till får eller hästar, egen ved att hugga till braskaminen och plats att inreda för hönshus. Eller så bara njuter man av all natur och nöjer sig med att klippa den lilla gräsmattan! Altanerna förstärker känslan av närheten till naturen och det finns alltid en solig eller en skuggig plats att slå sig ner på. Husets läge är skyddat och noga valt med ett fantastiskt solläge. Närmast husets baksida är det bergstomt med underbara miljöer att utveckla bland ekar, björk och tall.

Möjlighet finns eventuellt att arrendera ca 10 ha betesmark

Detta är en plats med naturen nära och ett bekvämt boende att landa i.
Tio minuters bilväg till centrala Tanumshede, 45 min till Uddevalla, 1,5 tim till Göteborg, 15 min till Grebbestad.

Entréhall
Rymlig entréhall med och mindre klädkammare i direkt anslutning till entrén. Laminatgolv, tapet på väggar & vitmålade plattor i tak

Groventré
Denna entré ligger i direkt i anslutning till carporten. Här finns diskbänk med tvättho, tvättmaskin, torktumlare och generöst med skåp för förvaring. I det intilliggande teknikrummet finns också plats för att hänga tvätt på tork. Plastmatta på golv, tapet på väggar & vitmålad träpanel i tak.

Kök
Ljust & fräscht kök med perfekt överblick över husets framsida från fönstret där det finns gott om plats för matgrupp. Kyl/frys, spis, ugn, diskho. Nytt tak, nya skåpluckor och bänkskivor. Laminatgolv, tapetserade väggar, vitmålade plattor i tak.

Allrum
Stort & luftigt allrum / tv-rum med braskamin och ett magnifikt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i österläge. Här silar solen in under morgon och förmiddag samtidigt som rummet behåller sin ljusa svalhet under eftermiddag och kväll. Härifrån kan man ta sig ut på den rejäla altanen som löper kring huset eller sitta kvar inomhus och ändå ha en känsla av att vara mitt i naturen. Nyslipat parkettgolv, tapetserade väggar & vitmålade plattor i tak.

Badrum 1
Badrum med dusch, wc & tvättställ som ligger strategiskt nära gästsovrum/barnrum.

Badrum 2
Lite mer privat placerat finns det större badrummet som nås direkt från det stora sovrummet. Här finns dusch, wc, tvättställ & bastu.

Sovrum 1
Generöst tilltaget sovrum med direkt tillgänglighet till badrummet mot husets baksida. Läge i öster där morgonljuset behagligt dämpas genom den inbyggda delen av altanen med utgång, där morgonkaffet kan avnjutas till fågelsång. Laminatgolv, tapet på väggar, vitmålade plattor i tak.

Sovrum 2
Mindre gästsovrum alternativt barnrum eller hemmakontor, med överblick över husets framsida. Laminatgolv, tapet på väggar.

Sovrum 3
Ljust och fint sovrum med klädkammare och egen utgång till altanen. Laminatgolv, tapet på väggar, målat i tak.

EKONOMIBYGGNAD
På fastigheten finns även denna flexibla ekonomibyggnad som använts till stall, traktorgarage och snickarverkstad men där garagedelen även skulle kunna fungera till mindre djurhållning med exempelvis får eller hästar. Från en trappa utifrån når man ett förvaringsloft. Trefas elström indraget.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Leif Fourong

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Leif Fourong, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46707463507