Resö 1:102

Tanum, Tanums kommun Se på karta

6 200 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Tomtarea
1 161 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022

Charmigt, lyxigt fritidshus/parhus ska uppföras på idylliska Vallbostrand med närhet till havet!

Välkommen till etapp fyra som nu är pågång på Resö, endas ett parhus kvar att förvärva! Eftersom det första tre uppbyggda parhusen på Justinbacken blev succé och sålda långt innan det var färdigställa, så har nu påbörjats byggnation av två till parhus med fyra enheter/fastigheter. Och nu är redan tre av dem fyra sålda. Så möjlighet finns att anmäla sitt intresse till det sista parhuset. Planerad inflyttning beräknas runt december 2022.

Här välkomnas ni till ett nybyggt parhus under uppförande, ett enastående och charmigt fritidshus/ året runt hus i ett plan som vardera har allt man kan önska och lite till med generös takhöjd, öppen planlösning, braskamin, härligt ljusinsläpp, vattenburen golvvärme och kommunalt vatten och avlopp. Ett stabilt, flexibelt och kostnadseffektivt värmeåtervinnings FTX-system. Det här är lyxiga hus med tre sovrum som erbjuder moderna bekvämligheter i kombination med lantlig charm. Husen är mycket underhållsfria med fasad behandlad med järnvitriol som inte behöver målas och de är utrustat med aluminiumfönster. Husen är byggda som årerunthus och är handikappanpassade. Trädgården är färdig fixad med snygg stenläggning, gräsmatta och innergård.

Nu är ett utmärkt tillfälle att förverkliga drömmen om ett charmigt och lättskött boende om du så väljer att använda husen som fritidshus eller åretrunthus. Här kommer allt vara klappat och klart både invändigt och utvändigt bara att flytta in, ett praktiskt och lyxigt boende som man kan nyttja livet ut! (Bilder som visas är bildmaterial från det första uppförda parhuset byggt 2019 på Justinbacken 14a,b där man har gjort individuella materialval.) Vissa av de har utgått ur sortimentet. Möjlighet finns att vara med och bestämma och välja hur det ska se ut invändigt med material, färger och inventarier ju tidigare man anmäler sitt intresse.

Extra stor terrass eller byggnader som vedbod friggebod etc. kan beställas som tillval och byggas på plats om man så önskar.

Husen har mycket trevlig beläget med närhet till det bästa Vallbostrand har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på det omgivande området! Havet och sandstrand ligger endast några minuters gångväg bort och likaså gör Resö hamn och matbutik ditt man även kan gå eller cykla. Naturen som omger Vallbostrand är mycket unik. Här erbjuds en underbar kombination av allt från stränder, klippor till åkerlandskap, ljusa lövskogar och djupa tallskogar med oändligt med promenadstråk där man ständigt finner nya stigar att upptäcka. För den som inte känner till Resö så ligger ön närmsta granne med Kosterhavets nationalpark.

Resö har både skola och matbutik öppet året om. Det finns även en mycket trevlig restaurang Lexö vid Resö gästhamn som drivs av en krögare från Göteborg, restaurangen är väldigt populär och välbesökt. I hamnen kan man köpa fisk, färska skaldjur så som havskräftor och räkor direkt från fiskebåtarna.

Till denna vackra ö kan man ta sig landvägen via en bilväg med broförbindelse.

Avstånd Göteborg ca 1,5 h bilfärd och till Oslo ca 2 h bilfärd.

Ingen boplikt.

Ingen fastighetsavgift under de första 15 åren, från nybyggnadsåret.

För mer information hör av dig till ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Carolina Fallenius

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Carolina Fallenius, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46708692612