Högsbo 134

Tärnsjö/Högsbo, Heby kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 002 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
27 390 kr/år

Välkomna till Högsbo 134 och denna trevliga fastighet belägen mellan Tärnsjö och Harbo. Fastigheten består av ett bostadshus om ca 109 kvm i 1 ½ plan disponerat med de sociala ytorna i entréplan. Ett trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flera väderstreck, kök med matplats, helkaklat duschrum samt ett sovrum.
Övre plan med två sovrum och en tidigare wc som går att renovera eller nyttja som förråd. Källare med tvättstuga och gott om förvaringsutrymme.
På tomten finns vidare ett garage, friggebod samt ett växthus. Bra parkeringsmöjligheter utanför huset för flera bilar. Uppvärmning via vedpanna som är kopplat till det vattenburna systemet. Fiber finns indraget.

Här bor du med närhet till Tärnsjö med förskola, skola, matbutik och restauranger. Åt andra hållet nås Harbo med goda pendlingsmöjligheter till Uppsala. I området finns många guldkorn att besöka, bland annat Färnebofjärdens Nationalpark med vackra miljöer, Östa med dess långa sandstränder och Ingbo källors kristallklara vatten.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarcentrum

Kontakta mäklaren

Tove Lennartsson

Mäklarcentrum
Mäklare Tove Lennartsson, Mäklarcentrum
070-2772761