Farabolsvägen 22

Tingsryds kommun Se på karta

395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Biarea
29 m²
Tomtarea
1 534 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
3 943 kr/år
Antal besök
6 177
Dagar på Hemnet
15

Välkomna till Farabolsvägen 22. Här öppnar sig en möjlighet för den händige. Denna 1,5-plansvilla med källare söker ny ägare som vill skapa sig ett prisvärt boende i fridfulla Fridafors. Huset som är byggt 1935, bjuder på fyra rum (varav tre sovrum) och kök fördelat på 115 kvm boyta. På entréplan finner vi entréhall, kök, badrum med dusch, vardagsrum och allrum. På övervåningen två sovrum, möblerbar hall och ett mindre badrum. I källaren finns pannrum, verkstad och gott om förvaringsyta.

I närområdet finns gott om möjligheter till bad, fiske och vandring. Vackra Mörrumsån slingrar sig förbi genom byn. I närliggande Ryd finns det en matbutik och skola F-9. Söker man övriga bekvämligheter ligger Karlshamn och Tingsryd inom 30 minuter med bil. I Karlshamn finns vidare kommunikation med buss och tåg. Till Malmö/Köpenhamn kommer man på ca 2-2,5 timmar.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid bokade visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Välkommen att boka tid för visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Martin Florén

Egendomsbyrån AB
Mäklare Martin Florén, Egendomsbyrån AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.